Gluténmentes sonkás paradicsomos tészta
HETI AJÁNLAT
Gluténmentes sonkás paradicsomos tészta
Hozzávalók 4 főre:
1 csomag sotelli tészta
500 ml 100%-os paradicsomlé
200 g főtt füstölt sonka
200 g darált hús
30 g reszelt növényi sajthelyettesítő
1 db vöröshagyma
só
1 evőkanál étolaj
A hagymát megpucoljuk, megmossuk, felszeleteljük, és az olajon megpirítjuk. Hozzá adjuk a darált húst.
A sonkát feldaraboljuk azt is hozzáadjuk.
Rövid ideig együtt pirítjuk, majd felöntjük a cukormentes paradicsomlével, és összefőzzük.
Belekeverjük a sajtot, pár percig még tovább főzzük.
Kifőzzük a tésztát.
Tányérokra rakjuk a sonkás, darált húsos paradicsomos feltétet, rá pedig a tésztánkat, majd sajttal megszórjuk.
Jó étvágyat :)
Elkészítési idő: 30 perc
energia tartalom :2 1955 kJ / 526,5 kcal 1 adagban
Címkék
vissza a főoldalra