Versenykiírás

Gluténmentes sonkás paradicsomos tészta

HETI AJÁNLAT

Gluténmentes sonkás paradicsomos tészta

Hozzávalók 4 főre:
1 csomag sotelli tészta
500 ml 100%-os paradicsomlé
200 g főtt füstölt sonka
200 g darált hús
30 g reszelt  növényi sajthelyettesítő
1 db vöröshagyma

1 evőkanál étolaj

 

A hagymát megpucoljuk, megmossuk, felszeleteljük, és az olajon megpirítjuk. Hozzá adjuk a darált húst. 

A sonkát feldaraboljuk azt is hozzáadjuk.
Rövid ideig együtt pirítjuk, majd felöntjük a cukormentes paradicsomlével, és összefőzzük.
Belekeverjük a sajtot, pár percig még tovább főzzük.
Kifőzzük a tésztát.
Tányérokra rakjuk a sonkás, darált húsos  paradicsomos feltétet, rá pedig a tésztánkat, majd sajttal megszórjuk.

Jó étvágyat :)

Elkészítési idő: 30 perc

energia tartalom :2 1955 kJ / 526,5 kcal  1 adagban 



Címkék




vissza a főoldalra