Szűrő

Facebook

Dulcit Szőlőcukor natúr por 400g

342 Ft

Dulcit Szőlőcukor natúr por 400gMárka: Dulcit
Elérhetőség: Rendelhető
Várható szállítási idő: 1-6 munkanap
Kiszerelés 400 g
Vonalkód 5997753500206

Sweete Szőlőcukor natúr por 400 g

Az emberi szervezet az energiaigényét elsődlegesen szőlőcukorból fedezi. Erre az energiára szükség van a megfelelő agyműködéshez, az összes izommozgáshoz, valamint a szív, a tüdő és a belek egészségének megőrzéséhez.

A gondolkodáshoz, koncentráláshoz és az emlékezéshez sok energiára – nevezetesen szőlőcukorra – van szükség. A fokozott agytevékenység kulcsa ugyanis a szőlőcukor, amelynek hiányában a gondolkodás egy kimerítő tevékenységgé válik.

A szőlőcukor képes azonnal energiát biztosítani, mert elfogyasztása után nem szükséges azt megemészteni, hanem egyenesen a véráramba kerül. Ezért is nevezik a leggyorsabb szénhidrátnak.


A terméknél feltüntetett információk forrása kizárólag az adott termék csomagolása. Tekintettel arra, hogy a termék összetételét, allergén és egyéb információkat a gyártó/forgalmazó bármikor megváltoztatja, kérjük, hogy minden esetben olvassa el, az azokon található feliratokat! A weboldalon feltüntetett információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Amennyiben a termékkel kapcsolatban szüksége lenne további információra, úgy kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a termék gyártójával/forgalmazójával!

Hasonló termékek

Gullon gluténmentes keksz zabbal és naranccsal 180g

Akciós

643 Ft

Rapunzel Vaníliás pudingpor 40g

Akciós

755 Ft

Gullon fahéjas keksz 235g

Akciós

490 Ft

Gullon Digestiva zabos keksz étcsokoládé darabokkal 425g

Akciós

872 Ft