Szűrő

Facebook

Dulcit Szőlőcukorka mentol 80g

95 Ft

Dulcit Szőlőcukorka mentol 80gMárka: Dulcit
Elérhetőség: Rendelhető
Várható szállítási idő: 1-6 munkanap
Kiszerelés 80 g
Egységár 1,2 Ft/g
Vonalkód 5997753500374

A szőlőcukor a szervezetben azonnal energiává alakul, ezáltal fokozza a fizikai erőnlétet. Ez az oka annak, hogy a sportolók rengeteg szőlőcukrot fogyasztanak. A Dulcit szőlőcukorka fogyasztása, tárolása kényelmes, edzések előtt és alatt is használhatók.

(Adagolása: igény szerint 4-20 tabletta, edzések előtt és alatt).

A szőlőcukorka kiválóan alkalmas a fejlődésben levő, a fokozottan igénybevett, vagy a legyengült szervezetek energiapótlására.

A szőlőcukorka mindenkinek ajánlott: szellemi és fizikai munkát végzőknek, sportolóknak, idősebbeknek és gyerekeknek egyaránt.


A terméknél feltüntetett információk forrása kizárólag az adott termék csomagolása. Tekintettel arra, hogy a termék összetételét, allergén és egyéb információkat a gyártó/forgalmazó bármikor megváltoztatja, kérjük, hogy minden esetben olvassa el, az azokon található feliratokat! A weboldalon feltüntetett információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Amennyiben a termékkel kapcsolatban szüksége lenne további információra, úgy kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a termék gyártójával/forgalmazójával!

Hasonló termékek

Alaska mogyoró ízű krémmel (83%) töltött kukorica rudacska 18g

Akciós

55 Ft

Rapunzel Tejcsokoládé mandula-tonka krémmel töltve 100g

Akciós

1 295 Ft

Gullon dibus gluténmentes reggeliző keksz 250g

Akciós

659 Ft

Balila Kakaó ízű krémmel (83%) töltött kukorica rudacska 18g

Akciós

49 Ft