Dietetikus válaszol

HETI AJÁNLAT

Ha önnek bármilyen kérdése van, vagy csak bizonytalan egy termék, vagy diéta alkalmazása kapcsán kérjük, írja meg nekünk és szakemberünk válaszol Önnek!

 

Kérdések beküldésének és megválaszolásának módja:

Önnek nincs más dolga, mint a felmerült kérdését, vagy kérdéseit elküldeni nekünk a dietland@dietland.hu email címre. A válaszokat a dietland.hu webáruház blog rovatában, valamint a közösségi oldalain tesszük közzé. A kérdések és válaszok megjelenítésekor csak keresztneveket, vagy a kérdést beküldő által megadott fiktív nevet tüntetünk fel.

 

Dietetikus válaszol program egyéb részletei és feltételei:

Tájékoztatjuk, hogy legnagyobb igyekezetünk ellenére lehetséges, hogy nem tudunk valamennyi beérkező kérdést megválaszolni. Továbbá tájékoztatjuk, hogy a kérdések nem feltétlenül és nem a beküldésük sorrendjében kerülnek megválaszolásra. Az obszcén, másokat sértő, a témában nem releváns, vagy a webáruházban nem kapható termékek kapcsán feltett kérdéseket töröljük. Valamennyi kérdést beküldő automatikusan elfogadja a dietland.hu mindenkori adatvédelmi szabályzatát, valamint hozzájárul, hogy a Dietland Kft. munkatársai és a dietetikus szakemberünk az Ön által megadott valamennyi személyes adatát megismerje.

 

Dietetikusunk:

Barcza ZsuzsannaBarcza Zsuzsanna vagyok, dietetikus-élelmiszer menedzser. 2006-ban köztársasági ösztöndíjjal végeztem a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán. Kezdetben orvosi háttérrel működő táplálkozási programok szakmai felügyeletét végeztem, majd néhány éven át egy budapesti idősotthon hálózat központi dietetikusi tevékenységét láttam el.6 éve vállalkozó dietetikusként tevékenykedem. Részt veszek vállalati egészségprogramok szervezésében és szakmai lebonyolításában, illetve magán-egészségügyi intézményekben egyéni tanácsadások keretein belül igyekszem segíteni a hozzám fordulóknak.Főbb profilom: testtömeg-csökkentő diéták, táplálkozási anomáliák, gyermekkori elhízás diétás kezelése, inzulinrezisztencia, táplálékallergiák és táplálékintoleranciák étrendi támogatása, sporttáplálkozás. 

 

Önnek lehetősége van külön térítés ellenében dietetikusunktól személyes konzultációt, vagy tanácsot is kérni. Küldje el nekünk e-mailben az erre vonatkozó igényeit, elérhetőségeit és a további részletek egyeztetése céljából, mi direkt módon összekötjük szakemberünkkel!

 

Kérdésekés válaszok megtekintése
vissza a főoldalra