Szűrő infomrációk

HETI AKCIÓ

Gullon Digestiva müzlis keksz 365g

Akciós
 • Kiszerelés:365 g

 • Egységár:1,48 Ft/g

 • Eredeti ár:595 Ft/db

539 Ft/db

Naturbit Hajdina liszt 500g

Akciós
 • Kiszerelés:500 g

 • Egységár:1,15 Ft/g

 • Eredeti ár:635 Ft/db

575 Ft/db

MIMEN gluténmentes tápiókakeményítő 500g

Akciós
 • Kiszerelés:500 g

 • Egységár:1,14 Ft/g

 • Eredeti ár:629 Ft/db

569 Ft/db

Balviten Pizza mix 500g

Akciós
 • Kiszerelés:500 g

 • Egységár:1,93 Ft/g

 • Eredeti ár:1 069 Ft/db

965 Ft/db

Útmutató a szűrőrendszer használatához

A webáruház szűrőrendszerét igyekeztünk úgy kialakítani, hogy az a részletes keresés mellett is, felhasználói szempontból a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb legyen. A négy darab fő (nagyobb kijelzőkön felső) szűrővel kiválaszthatjuk a termék típusát, a gyártót, a megjelenítés relevanciáját, és az oldalanként megjelenítendő termékek számát. A különböző mentességek meghatározásához a mellék (nagyobb kijelzőkön bal oldali) szűrővel kiválaszthatjuk, hogy az adott termékek milyen összetevőktől, vagy allergénektől legyenek mentesek. Itt egyszerre több, tetszőleges számú tétel is kijelölhető, majd a kívánt beállítások bejelölését követően a „Frissít” gombra kattintva rögzítheti azokat. A szűrőprogram több beállított tétel esetén csak azokat a termékeket jeleníti meg, amelyekre valamennyi beállított állítás igaz. Ez lehetővé teszi, hogy több szempont szerinti szűrés esetén, ne kelljen teljes csoportok valamennyi termékleírását végignézni. Pl.: amennyiben Ön szeretné, hogy csak olyan termékek jelenjenek meg, amelyek egyszerre glutén, és cukormentesek is, akkor a szűrő használatával nem kell valamelyik termékcsoport összes tételét egyenként végignéznie, hogy melyik termék felel meg mindkét szempontnak. Kérjük, hogy amennyiben Önnek az itt megjelenteken kívül egyéb javaslata lenne újabb szűrőkategóriák létrehozására, úgy azt jelezze felénk! Köszönjük!

 

Figyelmeztetés a szűrőrendszer használatához

A webáruház szűrőrendszere csupán tájékoztató jellegű! A szűrőrendszerben alkalmazott kategorizálások forrásaként, kizárólag a termékek csomagolásán feltüntetett adatok szolgálnak. A Dietland Kft. semmilyen formában nem vállal fellelőséget a termékek csomagolásán hibásan megjelent, hiányos, vagy időközben megváltoztatott adatokért. A tényleges összetétel és allergéntartalom vonatkozásában kizárólag a termékek csomagolásán feltüntetett információk a mérvadóak. Amennyiben a termékekkel kapcsolatban további információra lenne szüksége, kérjük vegye fel a kapcsolatot a csomagoláson feltüntetett gyártóval, illetve forgalmazóval! A szűrőrendszer egyes kategóriáiban megjelenítésre kerül minden olyan termék is melyek alaptermészetükből adódóan, vagy összetételük alapján nem tartalmazzák a szóban forgó allergént, illetve a gyártó/forgalmazó azokat külön nem jelölte a csomagoláson! A termékek csoportosítása kizárólag a mindenkor aktuális törvényi meghatározások szerint történik. A rendszer kialakításakor csak olyan szempontokat vettünk figyelembe, amelyek konkrét, jogszabály által is pontosan meghatározott értékeken alapulnak.

Az egyes szűrőkategóriákhoz tartozó aktuális meghatározásokat az alábbi táblázat tartalmazza:

  Glutén mentes Nagyon alacsony glutén tartalmú Búza mentes Laktóz mentes Tejmentes Cukor mentes Alacsony cukor tartalmú Tojás mentes Természetes Zsírszegény Energia szegény
Határérték szilárd anyagok esetében 20mg/kg alatt 100mg/kg alatt nem tartalmaz 0,1g/100g nem tartalmaz 0,5g/100g 5g/100g nem tartalmaz Meghatározott tápanyag-összetételre vonatkozó valamely állítás feltételeinek természetes állapotában megfelel 3g/100g 40kcal (170kJ) /100g édesítőszerek: 4kcal(17kJ) /adag (6g szacharóz édesítő hatás)
Határérték folyadékok esetében 20mg/kg alatt 100mg/kg alatt nem tartalmaz 0,1g/ 100cm3 nem tartalmaz 0,5g/100ml 2,5g/100ml nem tartalmaz 1,5g/ 100ml (tej:1,8g/ 100ml) 20kcal (80kJ) /100ml

Köszönjük a figyelmüket!vissza a főoldalra