It's us Miklos' universal PLUSZ lisztkeverék prebiotikus cikóriainulinnal 1kg
Márka: | Naturbit |
Elérhetőség: | Rendelhető |
Várható szállítási idő: | 1-6 munkanap |
Kiszerelés | 1 kg |
Egységár | 2 038,5 Ft/kg |





A natív cikóriainulin megtalálható a cikória gyökereiben, valamint számos más zöldségben és gyümölcsben, mint a hagyma, a póréhagyma, a fokhagyma, a banán vagy az articsóka.
A prebiotikumok olyan természetes, szerves, nem emészthető tápanyagok (rostok), amelyek serkentik a vastagbélben található, számunkra fontos jótékony hatású (probiotikus) baktériumtörzsek szaporodását, ezáltal segítik a szervezet egészségi állapotának javítását.
A prebiotikumok olyan természetes tápanyagok, amelyek jellemzően a probiotikumok kizárólagos tápanyagai, ennélfogva elősegítik azok elszaporodását, túlsúlyba kerülését a bélben.
Az it’s us miklos’ universal plus lisztkeverék glutén- és búzamentes, a normál búzafinomliszthez hasonlóan széleskörűen felhasználható, nemcsak kenyerek, pékáruk sütéséhez, hanem pogácsák, palacsinta, sütemények és torták készítéséhez is, gyakorlatilag bármilyen hagyományos receptben helyettesíthető vele a búzaliszt.
Megszokott íz és minőség prebiotikummal.
Az emésztésre kedvező hatás napi 12 g cikóriainulin bevitelével érhető el.
A termékek fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Kérjük ne lépje túl a napi adagot!
Ügyeljen a megfelelő folyadékbevitelre!
-
Összetevők:
kukoricakeményítő, rizsliszt, növényi rostok (bambuszrost, útifűmaghéjrost, burgonyarost), tápiókakeményítő, kukoricaliszt, dextróz, cikóriainulin 4%, stabilizátorok (guargumi, E464), burgonyapehely, térfogatnövelőszer (nátrium-karbonátok), lisztkezelőszer (aszkorbinsav), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav).
Átlagos tápérték | 100 g lisztkeverék |
1 adag kenyér 100 g** |
1 adag kenyér 100 g RI%*** |
Energia | 1344 kJ / 318 kcal |
935 kJ / 222 kcal |
11 % |
Zsír | 0,3 g | 4,1 g | 6 % |
amelyből telített zsírsavak | 0,1 g | 0,4 g | 2 % |
Szénhidrát | 69,8 g | 40,0 g | 15% |
amelyből cukrok | 5,1 g | 2,3 g | 3 % |
Rost | 13,4 g | 9,5 g | – |
Fehérje | 2,0 g | 1,6 g | 3 % |
Só | 0,03 g | 1,14 g | 19% |
Rostokból inulin | 4 g | 2,4 g | – |
Cukrokból laktóz | < 0,1 g | < 0,1 g |